DANIELA

Az DANIELA nyaraló rekreációs környezetben a Szlovák paradicsomban,Dedinky-és Dobsinská Masa egy csendes részén helyezkedik el.A nyaraló egy gyönyörű és nyugodt természet közepén található.Erdők veszik körül.A közelben egy pár méterre található a víztároló PALCMANSKÁ MASA garantállja,hogy tőlünk egyedi és felejthetetlen élményekkel gazdagodnak az ide látogatók

A nyaralást élvezetesebbé tehetik az esti sétákkal,hegyi turizmussal,kerékpározással,gombázással,horgászattal,és a téli időszakban széles választékkall a téli sportokkal. Szállóvendégeinknek ingyenes segítséget nyújtunk a túrák és kirándulások megtervezéséhez a környéken.

chata daniela
chata daniela
chata daniela
chata daniela

Szállás

Chata DANIELA rendelkezik:

Vendégeinknek kényelmes szállást biztosítunk,mely 4 drb.különálló szobából,a nagy nappalliból,ahol kandalló is található,teraszból, telljesen felszerelt konyhából ,3 drb mellékhelységből és 3 drb zuhanyzósarokból áll.A nyaraló kapacitása 15 fő,szükség esetén + pótágy. A szállás ára szezonban 15€/ fő egy éjszaka. Szezonon kívül pedig megegyezés alapján. Gyermekeknek 3éves korig a szállás ingyenes.  A nyaralónak a teljes kapacitása betöltésekor jelentős kedvezményeket ajánlunk (kapacitás 15fő +pótágy lehetősége.

WIFI

Nyaralónk nappalija WI-FI internettel,TV és HIFI toronnyal felszerelt,ahol lehetőség van saját zene hallgatására is.

GRILL

A nyaraló mellett kellemes kiülőhely és tűzrakóhely található,ahol lehetőség nyílik a rostélyon sütéshez.Az épület területén lehetőség van a parkolásra is.

TERMÉSZET

Tőlünk nem messze található Nemzeti Park a Magas Tátra a vrbovói termálfürdő és a porádi Aquacity fürdőhelyek.

Szobatípusok:

Szobatípusok

Ágyak száma

Ár

1.szoba: felső emelet ballra 3ágyas szoba franciaágy + egyszemélyes ágy.

2

50 Euro

2.szoba: középen 3ágyas szoba franciaágy + egyszemélyes ágy

2

50 Euro

3.szoba: felső emelet jobbra 3ágyas szoba 3x egyszemélyes ágy

3

50 Euro

4.szoba: középső emelet 4ágyas szoba , franciaágy +emeletes ágy

2

60 Euro

A nappaliban kihúzhatós kanapé 

Környék

Foglalás

Gombák gyűjtése, pihentető séták az esti órákban, túrázás a hegyekben, kerékpározás, lehetőség szerint horgászat, vagy különböző téli sportok gyakorlása, például síelés (csak télen).

DANIELA

DANIELA chata
Mobil: 0914707362, 0905206023
Cím: Dedinky,Dobšinská Maša 69